Reserveren

Reserveren

Hieronder kunt u ons reserveringsformulier invullen. Dit formulier is vrijblijvend en kunt u gebruiken voor een reserveringsaanvraag of het verkrijgen van informatie.

Naam
Email
Telefoonnummer
Boekingsperiode
let op: minimale verblijfsduur van 2 nachten

Van
Tot
Aantal personen

Volwassen
Kinderen
Bij een aanvraag met kinderen is het verplicht om de leeftijd van de kinderen te vermelden (hieronder bij: Bijzonderheden / wensen)
Bijzonderheden / wensen
Kan ik u een welkomsdrankje aanbieden? BierWijnSapjeFris
Richtlijnen van de verwachte aankomsttijd
Ja, ik wil graag informatie ontvangen.

 


 

Sankofa B&B streeft ernaar om uw reserveringsaanvraag binnen 24 uur in behandeling te nemen. Indien u binnen deze tijdspanne onverhoopt geen bericht krijgt van Sankofa B&B, verzoek ik u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met uw gastvrouw, zij is bereikbaar op 06-48266021. Dit om er zeker van te zijn dat zij uw bericht in goede orde heeft ontvangen.

 


 

Allergenen

Heeft u allergenen of specifieke wensen met betrekking tot het ontbijt, geef dit dan aan bij bijzonderheden/wensen op het reserveringsformulier of meldt dit tijdig bij de gastvrouw.

Beschikbaarheid

De Bed & Breakfast kamers (4A) zijn niet afzonderlijk te boeken. Wij delen onze gasten in op basis van beschikbaarheid van de kamers. Wel kunt u optioneel een voorkeurskamer opgeven.

Bevestiging

Met het versturen van het reserveringsformulier wordt een reserveringsaanvraag gedaan. De reservering is daarmee nog niet definitief. De gastvrouw zal de aanvraag spoedig met u doornemen en bevestigen.