Huisregels

Van harte welkom bij Sankofa B&B te Boxtel.

Om voor u en de andere gasten een aangenaam verblijf te creëren gelden bij Sankofa B&B de volgende huisregels.

ALGEMEEN

Respect voor de buren

Sankofa B&B is gelegen in de nabijheid van een aantal woonboerderijen met andere bewoners. Sankofa verzoekt haar gasten vriendelijk om geen overlast te veroorzaken.

Reservering
Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat bij Sankofa B&B zal overnachten.

Indien een gast de wens heeft om met kinderen bij Sankofa B&B te overnachten dient dit altijd vooraf te worden besproken met de gastvrouw teneinde haar in de gelegenheid te stellen om met een passend voorstel te komen, voor wat betreft de indeling en de kosten.
In het geval van een overnachting met kinderen dient reeds bij de reserveringsaanvraag de leeftijd van het kind (de kinderen) te worden vermeld.

Indeling

De gastvrouw bepaalt welke indeling van de kamers en/of studio past binnen de bezetting van Sankofa B&B. De gastvrouw zal de indeling -voornamelijk – baseren op de beschikbaarheid van de kamers en/of de studio. Uiteraard zal de gastvrouw het comfort voor de klant daarbij niet uit het oog verliezen.

Een offerte zal daarmee altijd worden gebaseerd op de beschikbare mogelijkheden en vormt geen uitgangpunt tot verdere onderhandeling.

Maximale bezetting kamers en studio

Sankofa B&B heeft de beschikking over drie twee persoonskamers.

De kamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van 2 personen. Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan twee personen in de kamer te overnachten en/of te verblijven dan wel het ontbijt te nuttigen. Dit aantal geldt ongeacht de leeftijd van degene die in de kamer verblijft.

Sankofa B&B heeft daarnaast de beschikking over een drie kamer studio, welke geschikt is voor maximaal 4 personen. Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan vier personen in de studio te overnachten en/of te verblijven dan wel het ontbijt te nuttigen. Dit aantal geldt ongeacht de leeftijd van degene die in de kamer verblijft.

Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal Sankofa B&B per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.

Bezoekers

Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u de gastvrouw hiervan vooraf in kennis te stellen.

Inchecken
Inchecken gebeurt in principe vanaf 16:00 uur. In overleg met de gastvrouw kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 22:00 uur.

Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en belt u de gastvrouw op de dag zelf nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen. Voor het inchecken kunt u zich melden bij de woonboerderij van de gastvrouw op Goorestraat nummer 2.

Uitchecken
Uitchecken kan tussen 7:00 tot uiterlijk 10:00 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting, kan in overleg met (en na toestemming van )de gastvrouw voor de weekendboeking, op zaterdag en zondag een andere uitchecktijd tot 12:00 uur gelden. Richtlijn blijft evenwel 10:00 uur.

Late uitcheck
Een late uitcheck na 10:00 uur tot 16:00 uur is mogelijk tegen een extra betaling van €30,00.

Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvangt u van de gastvrouw één sleutel bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de gastvrouw.

Sleutel locker

Indien de gastvrouw ten tijde van uw aankomst of vertrek niet in staat is om de sleutel persoonlijk te overhandigen respectievelijk in ontvangst te nemen, dan dient u gebruik te maken van de daarvoor door de gastvrouw aangewezen sleutellockers. Ten behoeve van het gebruik van deze locker zult u van de gastvrouw een persoonlijke code ontvangen.

Verlies sleutel
Bij verlies van een sleutel brengt Sankofa B&B u € 200,00 in rekening.

Ontbijt
Het ontbijt wordt gekoeld geserveerd in uw verblijf zodat u er op ieder gewenst moment in alle rust en privacy van kunt genieten.

Gezamenlijk Ontbijt
In overleg met de gastvrouw kan het ontbijt worden geserveerd in een gezamenlijke ruimte. De kosten voor het gebruik van deze ruimte kunt u vooraf bespreken met de gastvrouw.

Bedlinnen en handdoeken

Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en de bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Waarborgen hygiëne
Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers en/of studio zonder lakens en slopen te beslapen.

In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zal Sankofa B&B de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.

Prijzen
De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bed, bad en keukenlinnen. Het gebruik van koffie en thee ten behoeve van het ontbijt. Gratis gebruik van TV, Wifi en gratis parkeergelegenheid op terrein bij Sankofa B&B.

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals TV en of Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij Sankofa B&B geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

Parkeren

Uw auto kunt u parkeren op de daarvoor aangegeven P-plekken op het terrein. Indien de parkeerplaats vol is zal de gastvrouw u een andere plek op het erf aanwijzen om te parkeren.
Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf bij Sankofa B&B. Parkeren op het terrein bij Sankofa B&B is op eigen risico. Sankofa B&B is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Geluid

Sankofa vraagt haar gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf / studio en de algemene ruimtes te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op de inrit en het terras.

Afval

Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de gastvrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Dieren op het terrein

Sankofa B&B zorgt goed voor haar eigen dieren. Het is verboden om de dieren op het terrein van Sankofa B&B te voeren. Het aanraken van de dieren gebeurt op eigen risico.

Roken

Bij Sankofa B&B is roken in de verblijven en de algemene ruimtes verboden. In overleg kunt u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Tijdens het roken dienen de deuren en de ramen van het verblijf gesloten te zijn. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de daarvoor bestemde peukenbak.
Kaarsen Laat kaarsen niet onbeheerd branden.

Alcohol en (soft) drugs

Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij Sankofa B&B verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.

Internet
Sankofa B&B biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van Sankofa B&B als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft Sankofa B&B het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Schade

Sankofa B&B is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervind tijdens uw verblijf bij Sankofa B&B.

Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastvrouw hiervan op de hoogte te stellen.