Contact


Bel ons

+31 (0) 6 482 66 021


Ons bezoekadres

Goorestraat 2
5283 RD Boxtel

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand contact formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Waar wilt u het met ons over hebben?

Uw bericht

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen.
Staat uw vraag er niet tussen, stuur dan een bericht via het contact formulier hiernaast

Op welke wijze kan ik reserveren?

Voor het maken van een reservering kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier op de website of telefonisch contact opnemen met de gastvrouw +31 (0) 6-48266021.

Annuleren en betalen

De gastvrouw zal met u afspraken op maat maken over de betaalwijze en de annuleringsmogelijkheden.

Betaling dient bij vooruitbetaling te geschieden of kan in overleg met de gastvrouw contant op locatie.

Bij een annulering vanaf 14 dagen voor de reserveringsdatum wordt 100% van de boekingskosten als annuleringskosten in rekening gebracht.

Inchecken

Voor het inchecken kunt u zich melden bij de woonboerderij van de gastvrouw op Goorestraat nummer 2.

Inchecken is mogelijk vanaf 16:00 uur. In overleg met de gastvrouw kan een andere tijd worden afgesproken.

Bij regelmatig terugkomende gasten zijn flexibele afspraken mogelijk zodat de gast de normale rompslomp rondom het inchecken bespaart blijft.

Uitchecken

Uitchecken kan tussen 7:00 tot uiterlijk 10:00* uur op de dag van vertrek.

* In overleg met de gastvrouw kunnen afwijkende tijden worden afgesproken.

Bij regelmatig terugkomende gasten zijn flexibele afspraken mogelijk zodat de gast de normale rompslomp rondom het uitchecken bespaart blijft.

Ontbijt

Bekijk hier onze ontbijt pagina.

Heeft u allergenen of specifieke wensen met betrekking tot het ontbijt, geef dit dan aan bij bijzonderheden/wensen op het reserveringsformulier of meldt dit tijdig bij de gastvrouw.

Prijzen

De prijzen voor de kamers gelden per nacht per kamer bij een minimale verblijfsduur van 2 nachten en zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Voor het ontbijt in de studio bij meer dan twee personen wordt voor de 3e en de 4e persoon, een toeslag berekend van € 10,00 per persoon.

Daarnaast zijn de prijzen inclusief gas, water, elektra, bed, bad en keukenlinnen. Vrijblijvend gebruik van koffie en thee. Gratis gebruik van Wifi en gratis parkeergelegenheid op terrein bij Sankofa B&B. Voor de studio kunnen hierover afwijkende afspraken worden gemaakt.

Parkeren

Uw auto kunt u parkeren op de daarvoor door de gastvrouw aangegeven P-plekken op het terrein. Indien de parkeerplaats vol is zal de gastvrouw u een andere plek op het erf aanwijzen om te parkeren.

Eetmogelijkheden/Eetgelegenheden

Bij Sankofa Bed & Breakfast wordt er geen avond eten uit geserveerd.

De voorzieningen in de kamers laten het wel toe om zelf iets kleins voor te bereiden.

In de nabije omgeving van Sankofa Bed & Breakfast zijn meerdere eetgelegenheden, twee daarvan zijn op loopafstand van Sankofa Bed & Breakfast gelegen.
De gastvrouw adviseert u hierover graag.

Extra faciliteiten en mogelijkheden

De gastvrouw denkt graag met u mee om uw oponthoud geheel naar uw wensen in te richten. Indien u interesse heeft in extra faciliteiten en mogelijkheden dan kunt u dit graag aangeven op het reserveringsformulier bij bijzonderheden/wensen, of neem telefonisch contact op met de gastvrouw. +31 (0) 6-48266021.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan bij Sankofa Bed & Breakfast

Roken

Bij Sankofa Bed & Breakfast is roken in de verblijven verboden. In overleg kunt u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Tijdens het roken dienen de deuren en de ramen van het verblijf gesloten te zijn. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de daarvoor bestemde peukenbak. Neem hiervoor contact op met de gastvrouw.

Bezoekers

Indien u als bezoeker van Sankofa Bed & Breakfast gasten wenst te ontvangen, dient u de gastvrouw hiervan vooraf  in kennis te stellen/overleggen.